Energi i rum

Energi i naturen – Energi i rum

Energi i rum

Min yogalærer er på barsel. Og hvad gør man så?

Jeg har i flere år været vant til at komme ind i et lokale kun beregnet til yoga. Med andre ord et rum fyldt med yogaenergi: Modtage, åbne, kontakt med den åndelige dimension, kærlighed, forståelse, omsorg og nærvær.

Sådan var det i hvert fald der, hvor jeg gik.

Kan et rum virkelig rumme alle disse energier? Eller er det bare personen, der har rummet, der sender disse vibrationer?

Selvfølgelig betyder personen meget, men rum har også den energi, man putter ind i dem.

Det fik jeg så tydeligt bevist, da jeg i går tog springet og tog i et fitnesscenter til en gang restorativ yoga med en lærer, jeg i den grad kun havde godt at sige om.

Men det var som om restorativ yoga slet ikke var restorativ yoga for mig i dette fitnesscenter.

Jeg havde ikke været der før, så jeg var jo åben –  havde sanserne åbne, og opfangede måske lidt for meget af rummets energi.

Da det gik op for mig, at rummet påvirkede mig, prøvede jeg at finde ud af, hvad det sagde.

Dette var ordene, der kom frem: lad os se at komme videre, træn lidt mere, sæt tempoet op, du må gøre noget for at blive rask og stærk igen, kom så.

Jo ikke spor mærkeligt, når man tænker på alle de maskiner og al den træning, der foregår i sådan et center.

Hvordan undgår man så at blive forstyrret af rummets energi? Og kan man det?

Det gav mig virkelig stof til eftertanke. Ikke fordi det var nye tanker for mig.

En gang gik jeg til yoga på et aftenskolehold. De havde fået tildelt biologi/fysiklokalet. Lugten i rummet var mildest talt hæsligt. Døde dyr  altså udstoppede fugle, der kiggede ned på en, slanger i kemiske væsker og alle de der mærkelige lugte, som alle sikkert vil kunne huske i det øjeblik, de træder ind i et lokale på en skole: indelukket, madpakkelugt måske oftest makrel.

Kan man så ikke bare lukke af og nyde yogaen? Det tror jeg måske nok nogle kan. Jeg kunne ikke.

Det hårde stengulv kombineret med lugtene blandet med energien fra mange børns dårlige skoleoplevelser forstyrrede mit eget energifelt.

Det samme skete i fitnesscentret. Mit energifelt blev forstyrret.

Som sagt kommer det ikke bag på mig. Jeg ved, det betyder ufattelig meget for mig, at der er god energi i et rum. At der er smukke billeder på væggene og energien udstråler tryghed.

Tænk hvis du også selv lader dig påvirke af det rum, du opholder dig i uden at vide det.

Tænk hvis du bliver drænet af energien. Måske et manglende naturligt lysindfald. Måske et billede, der trækker din energi ned. Måske en gammel energi, som du mærker uden at vide det.

About the author